Bicicleta electrică Tsinova Ion

Mulți cicliști acordă atenție specială designului bicicletei lor, în special când vine vorba despre utilizarea în orașe. Cine se asociază adesea cu lucruri extrovertite ar trebui să se uite mai atent la bicicleta electrică Tsinova Ion.

Ușoară, electrică, ieftină și extravagantă: Pedelec-ul “Ion” produs deja de câțiva ani de firma chineză Tsinova va fi disponibilă în Germania și alte țări europene din anul 2018, la un preț de fix 1600 de euro.

Ion se va diferenția de alte firme în special la nivel vizual. Acest lucru se datorează în principal construcției cadrului în formă de trapez, care se diferențiază semnificativ de cadrul clasic în formă de diamant. Tsinova oferă, de asemenea, combinații extrovertite de culori, cum ar fi cadru de culoarea cuprului asortat cu anvelope albe. Cadrul ușor se sprijină pe roți de 20 de inch, iar această formă ar trebui să permită o reducere a vibrațiilor la rulare, prin deconectarea tubului de șa de restul cadrului. În ciuda motorului electric, “Ion” ajunge la o greutate de abia 14 kilograme, iar sarcina maximă se ridică la 140 de kilograme.

Chiar și motorul electric de pe Ion a fost conceput pentru o utilizare urbană a bicicletei. Conducătorul este sprijinit de un mic motor în butucul roții din spate, care produce o viteză maximă de 25 km/h dintr-o putere de 250 de wați și 7 newtonmetri cuplu motor. Cu toate acestea, se presupune că impulsul va pierde din intensitate la urcarea dealurilor și va necesita mai multă putere de pedalare.

Bateria cu o capacitate de 5,8 Ah este ascunsă în partea din spate a cadrului și permite, potrivit producătorului, atingerea unei autonomii de 70 de kilometri, putând fi încărcată în maxim două ore. Ca și caracteristică psecială, modelul Ion oferă o transmisie curată și silențioasă, iar vitezele sunt suficiente, având în vedere suportul electric. Sistemul Smart Drive System va asigura, prin intermediul unor senzori, adaptarea dinamică a puterii motorului la situații specifice din trafic.

Tsinova a renunțat să ofere display sau butoane de control pentru propulsorul electric. Conducătorul vehiculului controlează unitatea printr-o aplicație de smartphone, care include de asemenea funcții de navigație, antifurt și computer. În prețul de bază al bicicletei sunt incluse faruri frontale cu LED precum și frâne în V față și spate.

https://www.n-tv.de/auto/Stromern-mit-Stil-article20228209.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

22 − = 20