bicicleta germana

MIfa

Investitor indian pregătit pentru Mifa
Cel mai mare producător de biciclete din Germania are probleme. De ani de zile, bilanțul este întocmit în fals, ceea ce lasă o gaură de câteva milioane de euro. Dar exista speranță pentru această companie. Negocierile cu investitori au avut succes. Există totuși o condiție, dar acționarii sărbătoresc deja.

Producătorul de biciclete Mifa Mitteldeutsche Fahrradwerke AG ar putea fi deținut în viitor de concurenții indieni de la Hero Cycles. Astfel, acționarii puternic afectatți ai producătorului de biciclete pot spera din nou la recuperarea banilor. Vestea participării Hero Cycles a provocat un foc de artificii în cursul acțiunilor pe piața de valori. Cursul Mifa a urcat cu aproape 40%. Iar contextul este faptul că cel mai mare producător de biciclete din lume după cifra de afaceri va investi în cadrul unei majorări de capital pânî la 15 milioane de euro în compania din Sachsen-Anhalt. Iar acest lucru este mai mult decât actuala capitalizare de piață a Mifa.

Există o condiție, cu toate acestea. Iar aceasta este ca deținătorii de obligațiuni să renunțe la o parte din cererile lor, mai precis la creanțe cu valoare între 15 și 20 de milioane de euro, după cum se arată într-un comunicat oficial. Iar pentru asta trebuie să se pună toți de acord la o reuniune a creditorilor. Însă obligațiunile au pierdut mult din valoare, unele titluri valorând abia 26,7% din valoarea lor nominală.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Finanzspritze-aus-Indien-Mifa-Anleger-zuenden-Kursfeuerwerk-article12862651.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 56 = 61