Bihorul are in premiera un festival al florilor organizat de o companie oradeana

ffd 2015

Festivalul florilor “Dacardi”
Editia I 2015 Oradea

Federatia patronilor Bihor sub inaltul patronaj al Uniunii Nationale a Patronatelor din Romania, UNPR, impreuna cu compania DACARDI SRL, un important distribuitor de flori si plante din Romania, organizeaza prima editie a FESTIVALULUI FLORILOR – ORADEA 2015, avind ca obiectiv inedit, transpunerea in realitatea cotidiana a noutatilor de ultima ora ce pot contribui inovativ la un mediu de lucru mai eficient si confortabil in societate. Festivalul isi propune ca an de an, dupa sarbatoarea Pastelui, sa prezinte modul cum noile trenduri in arta cresterii florilor, a gradinaritului si amenajarilor peisagistice vor eficientiza munca de zi cu zi in companie, dar si acasa. Miile de flori care emana parfumuri delicate, dar efemere, vor constitui un prilej de desfatare olfactiva si vizuala pentru toti vizitatorii, dar si o expierenta unica, din punct de vedere botanic si cultural pentru noi si familiile noastre.

In perioada 21 aprilie-21 mai 2015 la sediul companiei DACARDI, se vor prezenta numeroase varietati de flori si plante din toata lumea, alaturi de noutatile inspirationale ale gradinilor verticale precum si ale modei in domeniul buchetelor de flori pe anul in curs.

orhidee-34_097793658224d4

Cele patru saptamini de expozitie vor avea cate o vedeta specifica. Saptamina orhideelor, cea a trandafirilor, a liliacului inflorit si a gradinilor verticale, toate patru, vor asigura motivatia ca in fiecare sambata cind acestea demareaza, sa fiti primii care le vad dar si pot achizitiona produsele la preturi speciale, pe loc, sau prin tranzactii pe perioade mai lungi.

Festivalul se adreseaza atat publicului larg, pasionat de frumusetea florilor, gradinaritului si amenajarilor peisagistice dar si profesionistilor din domeniu. Pe perioada festivalului in cadrul unei expozitii permanente vor fi prezentate peste 5000 de sortimente si specii, de la flori pina la arbusti ornamentali.

Deschiderea oficiala are loc in data 21.05.2015 ora 12.00 la sediul companiei Dacardi.

Vizitele se pot face zilnic intre orele 9-19 in perioada 22 aprile – 21 mai 2015, accesul fiind gratuit. Transportul se poate face cu mijloace personale, pentru care sunt organizate spatii de parcare adecvate in zona expozitiei, dar si cu microbuze special dedicate evenimentului, pavoazate cu elemente florale si care vor asigura, la cerere, traficul pe trasee traditionale din Oradea pina la expozitia florala aflata la bariera Santandrei, locul desfasurarii festivalului, Calea Sântandrei, 48, Oradea, Bihor Telefon: 0742 155 015.

 

NON STOP PENTRU INFORMATII, COMUNICARI, INTREBARI, POSTARI, NE GASITI PE FACEBOOK AICI: https://www.facebook.com/FestivalulFlorilor?fref=ts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

68 + = 76