Bill Gross avertizează investitorii

bill-gross-janus-pimco-warnung-2015

Bill Gross avertizează investitorii

Aceste cuvinte vor răsuna multă vreme în urechile investitorilor, fostul conducător al Pimco a îndemnat investitorii la atenție. După cum spune Gross, vremurile bune s-au scurs. În 2015 Gross apreciază pierderi pentru fond.

Legendarul manager de fonduri Bill Gross avertizează inestitorii de investiții riscante în acest an. Îi îndeamnă pe aceștia să fie precauți în anul 2015 și să se mulțumească cu randamente reduse. A trecut vremea pentru asumarea de riscuri, scrie celebrul investitor în perspectiva sa lunară de investiții. Gross, în vârstă de 70 de ani, a trecut la sfârșitul lunii septembrie anul trecut de la fiica Allianz ce se ocupă de fonduri la micul rival Janus.

Atunci când anul se va sfârși la multe case de investiții va apărea un minus în dreptul randamentelor, mai scrie Gross în perspectiva sa de investiții. Iar vremurile bune au trecut, declară Gross investitorilor, care le mai recomandă acestora să se orienteze spre investiții cu valoare mare ce oferă un cashflow constant și stabil, precum obligațiuni de stat sau bonduri de primă clasă ale companiilor private.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Bill-Gross-warnt-Anleger-article14267721.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

87 − = 77