BIOBULETIN

BIOBULETIN DE AZI

De azi,unu iulie 2013 autoritatile ar fi tebuit sa emite buletine cu microcip si amprente. Deoarece multi spuneau ca nu sunt incantati de noua idee cu microcip buletinele se vor emite dupa dorinta in formatul nou sau in cel traditional,dar numai din aprilie 2014, deoarece  in CAMERA DEPUTATILOR,in noua lege a cartii de identitate s-a hotarit sa se introduca si cardul de sanatate.
Cartea de identitate va  fi mai mica si va semana cu permisele de conducere. Datele titularului vor fi inscriptionate atat pe fata cat si pe verso.
Cartea electronica de identitate, va avea un cip care  va contine imaginea faciala si amprentele a doua degete.
Valabilitatea va fi de patru ani pentru tinerii cu varsta cuprinsa intre 14 si 18 ani, sapte ani pentru persoanele cu varste cuprinse intre 18 si 25 de ani, zece ani, dupa implinirea varstei de 25 de ani si permanent pentru cei care au implinit deja 55 de ani.

Unii mucaliti,afirma ca fiind buna treaba cu microcipul,care defapt este o micro antena RFID care iti permite sa te gaseasca usor daca te-ai ratacit prin zapada sau …poate nu mai nimeresti drumul spre casa si trebui sa fii cautat…-:).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 × = 9