Biroul Federal al Cartelurilor salută Uber

Uber

Biroul Federal al Cartelurilor salută Uber
În litigiul cu industria germană de taxi, serviciul auto controversat Uber primește un sprijin surprinzător de la autorități superioare. Șeful Biroului Federal al Cartelurilor găsește că este cel mai bun moment pentru a discuta reglementarea mai strictă a transportului de persoane.

Biroul Federal al Cartelurilor vede cu ochi buni intrarea serviciului controversat cu origine în SUA numit Uber, în ciuda tuturor criticilor din industria germană a taxi-urilor. Prezența Uber pe piață nu a făcut decât să aducă mai multă concurență, care nu poate prejudicia afacerile taxi, spune șeful autorității, Andreas Mundt pentru Rheinische Post din Dusseldorf. Cu toate acestea, în beneficiul companiei este faptul că industria tradițională de taxi nu este supusă unor reglementări stricte.

Uber arată astfel că se impune o corectare a pieței. Este oportun să se discute acum despre o liberalizare a regulamentului anterior, spune Mundt. În special, ar putea fi luată în considerare ca la șoferii de taxi să nu se mai verifice atât de strict cunoștințele de orientare. Sistemele de navigație sunt un bun exemplu că dezvoltarea tehnică poate sugera dereglementare, spune Mundt.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Kartellamt-begruesst-Uber-article13720736.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 8 = 72