BITBURGER GO

  • DownloadedFileGrupul Bitburger vrea prețuri mai mari la bere

Autoritățile de supraveghere au impus în luna ianuarie a acestui an amenzi împotriva mai multor fabrici de bere, printre care Bitburger, pentru fixarea ilegală a prețurilor. Iar rezultatul a fost prețurile mai mari la bere. Dar Bitburger orice legătură.

 

Grupul de berării Bitburger intenționează să continue să crească prețurile la bere, mai frecevent și în pași mici. Motivul stă în creșterea anuală a costurilor de producție, a celor cu materiile prime și a celor cu resursele umane, declară purtătorul de cuvânt al grupului de berării Bitburger, Werner Wolf. Vor continua să modifice factorii de cost și vor contiua această strategie pentru următorii 5 ani. Grupul dorește să fixeze pe la mijlocul acestui an viitoarele prețuri pentru anul 2015. Berea de la Bitburger s-a mai scumpit în anii 2002, 2008 și 2013.

 

Pe lângă marca principală, Bitburger, grupul mai deține și mărcile König Pilsener, Lich, Köstritzer și Wernesgrüner. Wolf a spus că este un nonsens ideea că, creșterea prețurilor a fost parte dintr-o înțelegere tip cartel, după cum s-au pronunțat autoritățile competente, care apoi au și aplicat amenzi de milioane de euro. În ianuarie acestea au aplicat mai multor fabrici de bere, printre care Bitburger, amenzi pentru fixarea ilegală a prețurilor. Dar Wolf nu a spus cât de mare a fost acesta pentru compania sa.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Bitburger-Gruppe-will-Bierpreise-erhoehen-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

58 + = 65