Bitcoin depășește un nou record

Cursul monedei digitale Bitcoin fluctuează uneori violent. În mijlocul nopții ea atinge un nou record: o valoare de peste 1200 de dolari. La scurt timp după aceea a suferit o nouă scădere de curs.

Moneda digitală Bitcoin și-a continuat zborul rapid al ultimelor zile de tranzacționare și a atins o valoare record. În decursul nopții cursul a depășit pentru prima dată pragul de 1200 de dolari americani, mai exact 1218,85 dolari. Dimineață însă au existat retrageri de profit, iar moneda a scăzut din nou la 1161,49 dolari.

Motivul principal pentru cea mai recentă majorare de preț o reprezintă speculatorii și autorizarea primului ETF de Bitcoin prin intermediul Autorității Americane de Supraveghere Bursieră, se spune într-o evaluare a experților de devize de la BayernLB. Decizia de autorizare a fondului va veni pe data de 11 martie.

Acest lucru va modifica fundamental comerțul cu Bitcoins, pentru că va permite accesul mai multor investitori la această monedă. Anterior cei de la Wall Street Journal au spus că autoritatea americană, SEC, va verifica până pe data de 11 martie posibilitatea modificării regulamentelor de tranzacționare, pentru a permite autorizarea Bitcoin Trust ETF.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Bitcoin-knackt-neues-Allzeithoch-article19718168.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × = 12