BlackBerry cu Android va fi vedetă

Blackberry-Venice-Priv-Nowhereelsefr

BlackBerry cu Android va fi vedetă

Primul smartphone cu Android de la BlackBerry vrea să se plaseze în clasa de top. Este un dispozitiv cu tastatură mobilă și display edge și ar putea deveni cel mai bun dispozitiv de acest tip de anul acesta. Iar acum primește și o denumire.

Informația că BlackBerry va lansa un smartphone cu sistem de operare Android în acest an este acum sigură. Producătorul canadian de smartphone, care a trebuit să se confrunte în ultimii ani cu o scădere a cotei de piață, se concentrează tot mai mult pe afaceri de software pentru telefoane mobile și optează în mod clar pentru platforma Android.

Reuters a raportat în luna iunie că BlackBerry planifică un smartphone cu sistem de operare Android. Au sosit apoi la începutul lunii iulie imagini promițătoare ce prezentau un smartphone misterios care a fost denumit atunci “Veneția”. Între timp au apărut noi materiale și chiar și o denumire.
“BlackBerry Priv” ar trebui să se numească primul smartphone cu Android al celor de la BlackBerry.

Informațiile sunt furnizate de cunoscutul whitsle-blower Evan Blass, care oferă în mod regulat informații din interiorul industriei de smartphone-uri prin userul său @evleaks de pe Twitter. El nu are mereu dreptate, dar reprezintă cu toate acestea o sursă de încredere. “N4BB” a confirmat informația citând proprile surse.

Motivul alegerii acestei denumiri ar putea să se regăsească în strategia BlackBerry. În locul unui sistem de operare propriu producătorul canadian se va axa pe viitor pe software pentru platforma Android, unde sfera privată și sigura a datelor sunt importante.

http://www.n-tv.de/technik/Android-Blackberry-wird-Topmodell-article15999721.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × = 16