BlackBerry low-cost

 

blackberry-z3-jakarta-edition-launched-624x350.jpg

BlackBerry lansează telefonul low-cost în Indonezia
BlackBerry a lansat un nou telefon low-cost “, exclusiv pentru Indonezia ” , una dintre puținele piețe în care acesta este încă un jucător cheie. BlackBerry Z3, Jakarta Edition, v-a intra in vanzare din data de 15 mai pentru 2.199.000 rupii indonezieni ( 191 dolari ).

Este primul telefon care va fi lansat sub cordonarea noului director executiv, John Chen. Odată a fost un jucător dominant în acest sector, dar BlackBerry a luptat în ultimii ani, pe fondul creșterii concurenței din partea rivalilor, cum ar fi Apple și Samsung .
Cu toate acestea, compania a continuat să se bucure de succes în Indonezia, țara devenind o piață cheie pentru firmă. ” De la concepție până la livrare, BlackBerry Z3, Jakarta Edition a fost conceput special pentru clienții noștri indonezieni “, a declat Chen.

Potrivit firmei, apariţia telefonului – care a fost anunțată pentru prima dată în februarie, vine personalizat cu aplicații locale și de conținut. Cel mai recent telefon este, de asemenea, primul care urmează să fie lansat  după ce firma a fost de acord cu un contract de cinci ani cu Foxconn, producatorul Taiwan  de produse și componente electronice. În luna februarie, BlackBerry a raportat o pierdere neta de 5,9 miliarde $, pentru ultimul an financiar. Cu toate acestea, firma a înregistrat o pierdere – mai mică decât s-a așteptat, în cele trei luni până la 01 martie, comparativ cu o pierdere de $ 4,4 miliarde în trimestrul anterior.
Chen, care a preluat conducerea firmei, la sfârșitul anului trecut, a declarat ca firma este pe ” cale să-şi revenirea în creștere și profitabilitate “.

http://www.bbc.com/news/technology-27387523

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

52 − = 46