Blessing va fi șef de personal la VW

5209c28bdeda15d0cfda8a499caa77c1Nu este o sarcină ușoară, cea pe care Karlheinz Blessing o preia. El este un manager experimentat din industria oțelului, iar acum va prelua cea mai înaltă funcție de personal la concernul VW, care trece printr-o criză profundă. El preia funcția de la Horst Neumann, care se pensionează.

În mijlocul cele mai mari crize din istoria grupului, Volkswagen primește un nou șef de personal sub forma lui Karlheinz Blessing. Consiliul de supraveghere a confirmat propunerea candidatului pentru postul vacant de la cel mai mare producător auto din Europa.

Dr.Blessing este o personalitate cu înalte competențe antreprenoriale și sociale, spune președintele consiliului de administrație, Hans Dieter Pötsch. El preia postul într-o perioadă foarte dificilă. Blessing a arătat deja în situații anterioare că se poate descurca foarte bine, a subliniat Pötsch.

Managerul în vârstă de 58 de ani ar trebui să își preia postul la trecerea în noul an. El vrea să se axeze cu toate puterile pe îmbunătățirea imaginii Volkswagen. Predecesorul lui Blessing, Horst Neumann, a intrat la pensie la sfârșitul lunii noiembrie. Numirea a fost precedată de o lungă căutare pentru un candidat potrivit. Între timp postul a fost ocupat de directorul executiv, Matthias Müller.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Blessing-wird-VW-Personalchef-article16536311.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 10 = 19