BLOC, LASER, ZAPADA

Platon Judit copy

REABILITARE TERMICA

Inca noua blocuri,din zona Mareşal Averescu, malul stâng al Crişului Repede, vor intra in 2014 în reabilitare termică. Primarul Ilie Bolojan a confirmat semnarea contractelor de finanţare pentru reabilitarea termică a acestora.”În continuare, urmează elaborarea caietelor de sarcini pentru demararea procedurii de achiziţie publică, urmând ca din primăvară să poată începe efectiv lucrările, investiţia este estimată la 4,2 milioane lei şi urmează să fie finanţată prin Programul Operaţional Regional”, a afirmat primarul Ilie Bolojan.Pe cand reabilitarea blocurilor ce amintesc de vremuri cenusii de pe Magheru, Decebal, blocurile turn Pod Dacia, Piata cetatii????

 

DE LA CIOCAN LA LASER

Managerul Csuzi Istvan al OTL, la prezentarea de presa de 30 de luni de la debutul implementării proiectului de implementarea tehnologiei mecatronice, accesat de OTL cu ajutorul Direcției Management Proiecte cu Finanțare Internațională (DMPFI), majoritatea tramvaielor din parcul societății orădene au trecut deja prin „mâinile” strungului mobil instalat la Depou, a fost foarte concret spunind ca „Am trecut de la ciocan la laser”, cu referire la saltul extraordinar făcut în mentenanța tramvaielor. Proiectul este in valoare de 2 milioane euro, fiind  finanțat prin Programul Operațional Sectorial.

ZAPADA LA NUCET DAR PARTII “IOC”

Tot de arta businesului tine si agrementul hivernal.Primarul din NUCET s-a bazat pe intuitia personala ca nu va fi zapada si nu a organizat licitatia de operare a partiilor de ski si asa se face ca pe un fond de emotii e posibil ca inainte de CRACIUN pistele sa fie sau nu, functionale. Asa ca aveti grija cu planurile-ce aproape ni se pare AUSTRIA, nu? Complexul “Piatra Grăitoare” a fost inaugurat la începutul anului 2011 şi cuprinde trei pârtii de diferite lungimi, nocturnă şi telescaun. 23 din cele 24 de milioane de lei, cât a costat realizarea complexului, au fost asiguraţi de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului în cadrul proiectului “Schi în România”.Prin amabilitatea dlui TOTH STEFAN,ilustrarea apartine clubului EUROFOTOART, imaginea unui premiant despre care puteti citi aici mai mult.

————————————————————————————————————————————————————————————

Smile01-1dg3fzc

IN TEMA STIRII CU SKI-UL

 

Trei studenti se intalnesc dupa Craciun:

– Am petrecut Craciunul in Mallorca…plaja, coctailuri, fete in bikini…

– Eu am fost la schi in Alpi, zice al doilea. Zapada, vin fiert si ce blonde…

– Mai fratilor, zice al treilea. Eu am fost in aceeasi camera cu voi, dar spre deosebire de voi, eu n-am fumat din tigara aia lunga

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 6 = 1