Blonda de la Yahoo anunta scaderi de profit

_76287881_461277991

Yahoo scaderi de profit
Yahoo a raportat o scădere a profitul cu 18% până la 270 milioane de dolari, în cele trei luni până la sfârșitul lunii iunie. Veniturile au scazut, de asemenea, cu 3% la 1.08 miliarde de dolari.
Cea mai mare parte a declinului s-a datorat scăderii bruşte în publicitatea display-ului digital, cu 8% in al doilea trimestru.
“Prioritatea noastra de top este creșterea veniturilor prin această măsură, nu suntem mulțumiți de rezultatele noastre”, a declarat directorul executive, Marissa Mayer într-o declarație.

Prețul-pe-anunţ- adică, suma taxele Yahoo pentru reclamele afișate digital – au scazut cu 24%. Cu toate acestea, scăderea profitului a fost umbrită de știri despre planurile Yahoo, o dată ce gigantul chinez Alibaba devine o companie listata public mai târziu în acest an.
Yahoo are o miză mare, al cărui debut pe piata de capital este de așteptat să crească cu cel puțin 15 miliarde de dolari pentru investitori.

De asemenea, compania a subliniat că va recâştiga o mare parte – cel puțin jumătate din profiturile după impozitare – din veniturile obținute din vânzarea acţiunilor Alibaba înapoi către investitori.
http://www.bbc.com/news/business-28321027

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 × = 72