Blume conduce Porsche

afb32bb48af8043d186f6337deba08e6

Blume conduce Porsche

Acum este oficial: pentru că Matthias Müller a devenit între timp șef al Porsche, Oliver Blume se cațără la vârful companiei Porsche. Cu el ca și șef al producției, filiala VW aproape că și-a dublat cifra de afaceri din 2010 și până în prezent.

Producătorul de automobile sport, Porsche, are un nou șef. Fostul director de producție, Oliver Blume, preia de la data de 1 octombrie șefia filialei VW, după cum au anunțat însăși purtătorii de cuvânt ai Porsche AG după o reuniune a Consiliului de Supraveghere.

Astfel, noul director în vârstă de 47 de ani îi urmează lui Matthias Müller, care săptămâna trecută a fost mutat la vârful concernului Volkswagen.

Blume are deja peste două decenii la activ în cadrul grupului VW, alăturându-se în anul 2013 companiei Porsche ca director de producție. Astfel că o parte din povestea de succes din ultimii ani a celor de la Zuffenhausen este trecută și în contul lui Blume. Din anul 2010 filiala VW aproape că și-a dublat cifra de afaceri și numărul de angajați.

Porsche a fost deocamdată scutită de scandalul motorizărilor Diesel, potrivit datelor firmei. Constructorul de mașini sport nu are în programa sa nici un fel de motoare de mici dimensiuni care să facă parte din scandal, iar Diesel este ceva foarte rar întâlnit la Porsche, care se bazează majoritar pe benzină.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Blume-lenkt-Porsche-article16044541.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 14 = 16