BMW anunță un profit trimestrial record

deed564e5b659cd709ea125ceff6108b

BMW își sporește în continuare, chiar și în trimestrul al treilea, vânzările și profitul. Constructorul auto a anunțat un profit record pentru un singur trimestru, iar asta în ciuda faptului că profitul s-a redus în cea mai importantă divizie a sa.

Cifrele semnificativ mai mari în vânzări au adus un profit record pentru constructorul auto BMW. Din iulie și până în septembrie concernul a înregistrat un profit net de 1,82 miliarde de euro, ceea ce reprezintă o nouă valoare record pentru trimestrul al treilea, anunță BMW. În comparație cu același trimestru din anul precedent, profitul a crescut cu mai bine de 15%. Analiștii chestionați de serviciul financiar Factset au declarat că așteaptă un profit care să se situeze aproximativ la nivelul anului precedent. Vânzările concernului s-au îmbunătățit de la 22,35 miliarde de euro la 23,36 miliarde de euro.

Din iulie și până în septembrie BMW a livrat potrivit informațiilor un număr de 583.500 de automobile. Ceea ce reprezintă un plus de 7,1% în comparație cu trimestrul al treilea din 2015. Toate cele trei mărci, BMW, Rolls-Royce și Mini au înregistrat creșteri.

În primele nouă luni ale anului a mers foarte bine pentru BMW în Europa. Livrările au crescut cu 10,4% față de aceeași perioadă a anului precedent, spune concernul. În Asia BMW a înregistrat un plus de 9,1%. De asemenea, în regiunea America a existat un minus de 6,5%. În SUA livrările au scăzut însă cu 8,7%.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/BMW-vermeldet-Rekord-Quartalsgewinn-article19008221.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 + 2 =