BMW este vedeta rezultatelor

bmw

BMW este vedeta rezultatelor
Moneda euro relativ scumpă pune piedici producătorului auto german BMW, dar afacerile merg însă bine. În ultimul trimestru o creștere surprinzător de semnificativă aduce profit companiei. Acest lucru este pe placul analiștilor dar și a investitorilor.

Constructorul auto de la Munchen, BMW menține competiția Daimler și Audi la distanță. BMW a raportat o creștere a profitului în al doilea trimestru. După bilanț, marcade lux a câștigat aproape 1,8 miliarde de euro, cu peste 27% față de aceeași perioadă a anului trecut. Cei de la Munchen au beneficiat mai ales de pe urma mixului lor de modele. Au vândut în aceeași măsură mașini relativ scumpe și mari, dar și automobile mici și ieftine. Pe piața de capital, acțiunile BMW au câștigat 2,7% în valoare.

Dezvoltarea vânzărilor și veniturilor a fost, cu toate acestea, relativ modestă. Acest lucru a fost cu 5,3% mai mult decât în aceeași perioadă a anului trecut. Veniturile au crescut chiar și în fața ratelor de schimb nefavorabile cu doar 1,8%, până la 19,91 miliarde de euro.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/BMW-prescht-mit-sattem-Gewinnplus-vor-article13366386.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 7 =