BMW înregistrează o cerere puternică

Cifre pozitive de la München: în luna noiembrie a acestui an constructorul auto BMW a reușit să livreze către clienți din toată lumea peste 200.000 de automobile. Introducerea pe piață a noii serii 5 a dat un nou impuls vânzărilor. Există un salt semnificativ în divizia de mașini electrice.

Concernul auto BMW a crescut semnificativ în luna noiembrie, din punct de vedere al vânzărilor. Comparativ cu anul precedent, vânzările de automobile au crescut cu 5,2% la nivel mondial, pentru un total de 220.649 automobile, anunță compania DAX. După unsprezece luni cifrele vânzărilor BMW au crescut la nivel de guvern cu 3,6%, pentru un total de 2,23 milioane de automobile.

În cazul mărcii de bază BMW, creșterea în perioada trecută de la începutul anului a fost de 3,7% sau 1,89 milioane de autoturisme. Astfel că BMW rămâne în continuare în spatele concurentului Daimler, în ciuda tuturor creșterilor. Cei de la Stuttgart au vândut din marca lor de bază, Mercedes-benz, 2,1 milioane de automobile în primele unsprezece luni ale anului. Audi, marcă parte a concernului VW, a livrat 1,7 milioane de automobile.

În luna noiembrie afacerile BMW au mers bine în special în Asia, dar și în SUA a existat un plus consistent în vânzări. În special noua serie 5 a avut grijă ca marca de bază a companiei să primească un impuls. Pas cu pas, noul model este disponibil în tot mai multe regiuni, iar în luna noiembrie vânzările au crescut cu o cincime. De asemenea, SUV-urile au fost de asemenea apreciat de cumpărători din mediul urban.

O creștere semnificativă a fost înregistrată de cei de la BMW în segmentul mașinilor electrice, o piață a viitorului: de la începutul anului constructorul auto de la München a vândut fix 90.000 de automobile cu motor electric. În comparație cu aceeași perioadă a anului anterior, asta corespunde unui plus de aproape două treimi. Pe tot parcursul anului BMW intenționează să depășească pragul de 100.000 de automobile electrice.

https://www.n-tv.de/wirtschaft/BMW-verzeichnet-starke-Nachfrage-article20178095.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

79 − = 71