BMW PE PROFIT

  • DE-BE036_BMW190_G_20140319045749Prognoza BMW

În afara unei marje de declin, BMW se poate delcara complet mulțumit cu situația de pe anul 2013. Astfel de proiecte rămân și pentru anul curent. La sfârșitul acestuia ar trebui să fie înregistrate recorduri în vânzări, cifra de afaceri și profit, în ciuda incertitudinilor de pe piață. Acționarii cred că acțiunile companiei vor crește exploziv.

 

Anul recordurilor are de asemenea un efect pentru CEO-ul acesteia, Norbert Reithofer, ce va fi și el compensat pentru efortul depus. Compensarea sa totală a urcat la peste 7 milioane de euro, cu 6,1% mai mult decât în anul anterior, conform raportului anual al grupului membru Dax. În același timp, liderul pieței mondiale este în căutare de modele de top și se prezintă foarte optimist cu privire la anul curent. De asemenea, își încântă investitorii care vor deveni câștigători de top ai indicelui german de referință, Dax.

 

Reithofer va primi același salar de bază neschimbat, de 1,5 milioane de euro, în timp ce compensarea variabilă a crescut. El merită, în ciuda creșterii, sume mai mici decât omologii săi de la concurență, cum ar fi Dieter Zetsche de la Daimler, ce a primit anul trecut 8,25 de milioane de euro, cu o creștere de 100.000 de euro. Cel ce controlează volanul VW Group, Martin Winterkorn, a primit mai mult în 2013, până la o sumă totală de 15 milioane de euro. Iar în 2012 acesta a primit cu jumătate de milion mai puțin.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Prognose-befeuert-BMW-Aktie-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 52 = 55