BMW reușește în ciuda incertitudinilor globale

gottschalk

BMW reușește în ciuda incertitudinilor globale

Norbert Reithofer renunță la o societate sănătoasă. Distinctul șef al BMW se aștepată la cifre trimestriale foarte bune. În termeni de profit și vânzări este în continuare pe o ramură ascendentă.

BMW a crescut surprinzător de puternic de la începutul anului. Câștigurile înainte de taxe au crescut cu 5,1% la 2,269 miliarde de euro, după cum a anunțat producătorul de automobile cu sediul la München. Surplusul a crescut cu 4% la 1,516 miliarde, iar cifra vânzărilor a urcat până la sfârșitul lunii martie cu 14,7% la 20,917 miliarde de euro. CEO-ul Norbert Reithofer a declarat că noul a a început bine. În locul acestuia săptămâna viitoare la adunarea generală va trece succesorul Harald Krüger.

Pentru anul acesta Reithofer a reafirmat prognoza în care profitul concernului înainte de taxe și vânzări va crește în multe părți ale lumii în ciuda unei incertitudini în creștere. Destinate ar fi între cinci și zece la sută.
În divizia de automobile BMW oferă ca și până acum un randament de opt până la zece procente. În primul trimestru cifra a fost de 9,5%. Deci cei de la München sunt în spatele concurenților de la Audi cu 9,7%, a celor de la Mercedes-Benz cu 9,4%.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/BMW-trotzt-globalen-Unwaegbarkeiten-article15044861.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 + 1 =