Boeing însurubează pe pistă

Boeing-787

Boeing însurubează pe pistă
Numărul mare de aparate de zbor 787 comandate și care trebuiesc livrate forțează Boeing la măsuri neobișnuite. Pentru că sălile de asamblare nu sunt suficiente, bucătăriile de la bordul aparatelor, locurile și toaletele sunt acum montate parțial pe pista de decolare.
Boeing întâmpină dificultăți în producția aparatelor Dreamliner, potrivit unor informații oferite de insideri. Livrarea unui avion de cursă lungă 787 oferă producătorului de aeronave dureri de cap la fiecare trei zile. Pentru a atinge obiectivul de 110 Dreamliner în acest an, compania este nevoită să recurgă la metode neobișnuite.

Prin urmare unele lucrări efectuate asupra aeronavelor de la fabrica Everett din statul american federal Washington se efectuează pe pista din afara hangarelor. Acolo se montează bucătării, scaune, toaletele și portbagajele, declară mai multe persoane familiare cu procesul. În plus, cel puțin 16 piese au fost furnizate de producătorul italian Alenia, iar acestea au fost depozitate în loc să fie amplasate direct pe linia de asamblare.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Boeing-schraubt-auf-dem-Rollfeld-article13394046.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 3 = 3