Boeing vrea să dea afară directorii

4057559

Situația comenzilor este strălucitoare, dar competiția dintre marii constructori de aeronave Boeing și Airbus este extrem de strânsă. Pentru a reduce costurile, Boeing anunță reduceri de posturi. Forțele din conducere vor fi primele afectate.

În lupta pentru cotă de piață cu concurentul Airbus, Boeing reduce locuri de muncă din divizia sa de aeronave civile. Costurile trebuie să fie reduse, spune directorul diviziei, Ray Conner. Exact câte posturi vor fi afectate, acesta nu a dorit să precizeze. Asta depinde foarte mult de cât este nevoie să se economisească.

Anunțul vine într-un moment în care atât Boeing cât și Airbus vor să își sporească producția în următorii ani datorită cererii în creștere. Ambele companii au suficiente comenzi de aeronave în portofoliu, pentru a mai ține fabricile ocupate încă șapte sau opt ani.

Dar pentru a putea înregistra progrese pe piață, pentru a-și asigura creșterea și dezvoltarea ca o companie sănătoasă, este nevoie să se implementeze măsuri suplimentare, pentru reducerea costurilor pentru proiectarea și construirea aeronavelor, subliniază cei de la Boeing. Iar aceste măsuri includ personalul. Iar reducerea de posturi ar trebui să înceapă de la directori.

Boeing a redus deja 4000 de locuri de muncă din statul său de origine, Washington. Cu mai puțini angajați concernul construiește acum mai multe avioane decât o făcea înainte. Multe lucrări însă au fost externalizate către alte locații din țară sau străinătate.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Boeing-will-Fuehrungskraefte-zuerst-rauswerfen-article16973201.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 1