bogatul chinei

  • CCTV 2005 Economic Figures Awards Ceremony In BeijingCel mai bogat om al Chinei investește miliarde în Marea Britanie

Wang Jianlin a construit deja un hotel de lux în Londra, în valoare de 1,2 miliarde de euro. Acum cel mai bogat om al Chinei vrea să își extindă investițiile. El va cheltui în următorii ani peste 3,6 miliarde de euro pentru proiecte din Marea Britanie.

 

Anul trecut premierul britanic David Cameron a făcut o vizită diplomatică în China, însoțit de sute de oameni de afaceri, pentru a promova mediul de afaceri din Marea Britanie. Se pare că, călătoria a fost una de succes. Întreprinzătorul în imobiliare, Wang Jianlin, care se laudă cu a fi cel mai bogat om al Chinei, va investi miliarde în următorii ani în Regatul Unit.

 

Wang va investi peste 3,6 miliarde de euro în următorii ani în proiecte de modernizare și renovare. Acest lucru va ajuta la crearea de noi locuri de muncă la Londra. Cu toate acestea, purtătorul de cuvânt al guvernatorului nu a oferit informații cu privire la ce vor fi folosiți acești bani. Potrivit revistei Forbes, Wang are o avere de 14 miliarde de dolari. În iunie anul trecut acesta a anunțat prima sa investiție din Marea Britanie. El s-a implicat în construcția unui hotel de lux la Londra, în valoare de 1,2 miliarde de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

31 − = 28