BOOM ONLINE

  • 47022926Boom-ul online pune poșta pe drumuri

Comerțul online este în creștere. Iar clienții transportă mai multe mărfuri în Germania decât niciodată. Iar odată cu creșterea numărului de expedieri vor crește și sumele din casă. Iar comanda de pe Internet poate fi mult mai comfortabilă.

 

Poșta germană a câștigat în mod clar de pe urma comerțului online, pe piața de origine a acesteia. Iar acest lucru va continua în următorii ani, în funcție de cum va dori grupul membru al Dax. Astfel, în anul 2013 s-au livrat peste 1 miliard de pachete, prag ce a fost depășit pentru prima oară în Germania, potrivit informațiilor furnizate de companie. Iar cu un început de an atât de bun, compania este setată pentru creștere.

 

Iar excedentul s-a situat cu 450 de milioane mai mult, până la 2,1 miliarde. Iar cea mai mare companie poștală din Europa a avut de livrat zilnic peste 64 de milioane de scrisori doar pe teritoriul Germaniei și aproximativ 3,4 milioane de pachete. Toate acestea au îmbunătățit rezultatele financiare ale companiei pentru anul trecut.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Online-Boom-bringt-Post-auf-Touren

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 48 = 50