Borgward planifică producție în Germania

b1429e31ff74691819e90971119a7a9b

Reabilitarea brandului Borgward aduce multă bucurie pentru entuziaștii auto. Noul start sub conducere chineză ar trebui să ia formă anul acesta. Dar producătorul retro surprinde cu planuri pentru un site de producție în Germania.

Constructorul auto germano-chinez Borgward vrea să construiască din nou mașini în Germania. Deja din acest an ar trebui să sosească o decizie privind o unitate de producție în Germania, a spus directorul executiv Ulrich Walker la începutul Salonului Auto de la Geneva. În prezent se efectuează un studiu de fezabilitate. Borgward construiește mașinile sale de multă vreme la Beijing. Acolo se produc prototipurile din seria de SUV-uri BX7, care ar trebui să iasă anul acesta pe piață.

Fabrica de la Beijing pe care Borgward a reconstruit-o special pentru scopurile sale, vine de la producătorul chinez de vehicule utilitare, Foton, care este acționar majoritar la Borgward. Primul model a brandului reînviat ar trebui să iasă pe piață în a doua jumătate a acestui an. În fix 80 de orașe au fost încheiate între timp contracte comerciale, spune Walker.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Borgward-plant-Produktion-in-Deutschland-article17109336.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 × 1 =