BOSCH IN RUSIA

  • media.media.7a0cf9cf-b9c6-4581-8f0a-4009d292048b.normalizedBosch vrea să extindă afacerea din Rusia

În 2013 un euro puternic a oprit creșterea Bosch, producător de unelte electrice. Versiunea simplificată a power tools. Iar acum versiunea simplificată a Power Tools se extinde,, mai ales în Rusia.

 

În ciuda crizei în desfășurare din Crimeea, divizia de unelte electrice a grupului Bosch se va lansa mai mult în acest an pe piața din Rusia. De asemenea, vor extinde oferta de produse pe această piață, a declarat Henning von Boxberg. Bosch a urmărit conflictul din Ucraina foarte îndeaproape. Boxberg a declarat că ceea ce se vede este o oarecare reticență.

 

Divizia de Power Tools deține în Rusia un total de 700 de angajați. Cota Rusiei din vânzările diviziei Bosch se află în intervalul procentual cu o singură cifră. Cu toate acestea, această divizie Bosch și-a dublat cota de piață în ultimii ani.

 

Pe scară globală anul trecut Bosch a înregistrat o cifră de afaceri de 4 miliarde de euro, aproape la fel de mult ca și în anul precedent. Efectele de curs valutar au împiedicat un surplus consistent. Fără aceste pierderi datorate unui euro puternic vânzările ar fi crescut cu aproximativ 3%, conform informațiilor companiei. În scopul de a impulsiona din nou ritmul de creștere, divizia de unelte electrice Bosch va recurge inclusiv în Rusia la așa-numitele “produse frugal”.

 

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Bosch-will-Russland-Geschaeft-ausweiten

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

46 − 43 =