BOSI OSTATICI

  • France Goodyear Bosses HeldLuare de ostatici la Goodyear

Luarea de ostatici de la Goodyear Franța a luat sfârșit. După 30 de ore, cei doi manageri sunt acum liberi. Cu această acțiune, angajații au încercat să obțină plăți compensatorii mai mari.

După o perioadă de 30 de ore, două persoane reținute de către angajații unei fabrici Goodyear din Franța sunt din nou liberi. Managerul de personal și directorul de producție ai fabricii au părăsit marți fabrica, în compania ofițerilor de poliție în orașul nord-francez Amiens.

Cei doi manageri au fost reținuți de către angajații amenințați de concediere, încă de luni dimineața. Ei au protestat față de închiderea planificată a fabricii, care ar putea să determine pierderea locurilor de muncă pentru cei 1173 de angajați. Aceștia au cerut totodată ca plățile compensatorii să fie mai mari.

Așa numita boss-napping are deja o tradiție în Franța. Atunci când criza economică a ajuns la apogeu, mulți angajați și-au răpit șefii. Uneori pentru câteva ore, dar uneori chiar și pentru câteva zile. Aceste acțiuni au mai mult rolul de a face spectacol, mai mult decât ca forma de amenințare și se utilizează pentru a atrage atenția conducerii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 6 =