Brandurile de lux sprijină Fiat

maserati

Brandurile de lux sprijină Fiat
Preluarea completă a Chrysler împinge rezultatul pentru Fiat. Cifra de afaceri a grupului este în creștere. Principalul motiv pentru aceste lucru este reprezentat de mărcile de lux ale grupului.

Constructorul italian Fiat a suferit o scădere a profitului în al doilea trimestru din 2014, în ciuda creșterii vânzărilor. Rezultatul net a scăzut cu mai mult de jumătate, până la 197 milioane de euro, a anunțat grupul. În prezent acesta este al șaptelea cel mai mare producător de automobile din lume, deținând de asemenea părți din producătorul american Chrysler. Analiștii se așteptau la un surplus de două ori mai mare.

Motivul pentru declin este faptul că italienii au făcut un apel special pentru a plăti impozite mai mari. Veniturile au crescut între timp cu 4,7%, până la 23,33 miliarde de dolari.

Cel mai rău a fost pentru Fiat în special în regiunile America Latină, Europa, Africa și Orientul Mijlociu (EMEA). În ambele regiuni, veniturile au scăzut cu 23%. În SUA, cu toate acestea, Fiat a înregistrat o creștere a veniturilor, cu toate acestea cu 7%, iar regiunea Asia-Pacific cu peste o treime.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Luxusmarken-stuetzen-Fiat-article13339041.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

8 × = 24