Brenntag crește

3amt0507

Brenntag crește

Optimism la Brenntag: comerciantul de chimicale de la Mülheimer se aștepată anul acesta la o recuperare economică globală. Dacă citiți cifrele pentru primul trimestru, atunci compania MDax stă bine.

Cel mai mare comerciant de chimicale din lume, Brenntag a pornit noul an cu un plus de profit datorită afacerilor bune din Europa și America. Profitul operativ înainte de taxe, dobânzi sau deprecieri a crescut în primul trimestru cu 22% la 195 de milioane de euro, după cum liderul din domeniu cu sediul la Müllheim an der Ruhr a anunțat.

Concernul listat pe MDax a adunat din ianuarie până în martie 2,57 miliarde de euro, un plus de 6,5%. Rezultatul post-taxe s-a majorat cu 32% la 91,2 milioane de euro. Analiștii se așteptau la un Ebotda de 194 milioane, o cifră de vânzări de 2,7 miliarde și un surplus de 86,4 milioane de euro.

Primul trimestru al anului a fost marcat de o redresare moderată, a declarat CEO-ul Steven Holland. Pentru întregul an Brenntag s-a confruntat cu o creștere suplimentară în toate regiunile. În primul trimestru grupul a putut beneficia în continuare de redresarea economică.

În America de Nord măsurile de austeritate au afectat afacerile, în timp ce activitatea din America Latină a rulat semnificativ mai bine în ciuda conjuncturii tensionate. Brenntag este prezentă în 72 de țări cu peste 10.000 de produse chimice și reprezintă legătura dintre producătorii de produse chimice și indsutria prelucrativă.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Brenntag-setzt-auf-Wachstum-article15045766.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 6 = 18