BREXIT si spalarea pe maini, extremistul Nigel Farage, sustinator Brexit dixit: “Cel mai puternic argument pro-Brexit a fost o greseala”

ClsWgL2UoAEZZV1

Dupa cum precizeaza cotidianul britanic Metro.co.uk. intrebarea unui ziarist pusa extremistului lider UKIP: “ Vrei să spui că, 17 de milioane de oameni au votat pentru LEAVE , urmare unei propagande mincinoase?”, a declansat un scandal fara limite si cu efecte imprevizibile asociate referendumul BREXIT.

Nigel Farage, seful partidului extremist UKIP si unul dintre principalii sustinatori ai iesirii din UE, a declarat in dimineata acestei zile ca unul dintre cele mai puternice argumente pentru iesirea din UE a fost “o greseala”.

Intrebat de Susanne Reid de la televiziunea ITV in cadrul emisiunii ” Good Morning UK” despre reclamele pro-Brexit care sustineau ca Marea Britanie plateste  saptamanal degeaba 350 de milioane de lire Uniunii Europene, care mai bine ar merge catre sistemul de sanatate, Farage a spus ca a fost “o greseala”.

Astfel pe timpul campaniei BREXIT, reclamele si posterele campaniei Leave au utilizat urmatorul text: “Sa dam la NHS (sistemul de sanatate britanic) cele 350 milioane de lire pe care UE ni le ia in fiecare saptamana”.

“Nu a fost una dintre reclamele mele. Eu nu as fi facut niciodata aceasta afirmatie. A fost una dintre greselile facute de campania Leave”, a spus Farage in fata ziaristilor absolut blocati., relateaza Metro.co.uk.

Precizam ca sistemul de sanatate a fost “Cuiul lui PEPELEA” in lista de argumente din timpul campaniei pentru referendumul BREXIT din Marea Britanie.

One thought on “BREXIT si spalarea pe maini, extremistul Nigel Farage, sustinator Brexit dixit: “Cel mai puternic argument pro-Brexit a fost o greseala”

  1. Pingback: Mai treji ca niciodata, doar la o zi de la BREXIT, englezii o dau la intors, ca nu au stiut ce e aia UE si ies la proteste pentru un nou referendum | experiente in afaceri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 2 = 3