Britanicii cheltuiesc 10 miliarde de lire pentru shopping-ul de vară

july-ons-retail-sales-uk

Britanicii cheltuiesc 10 miliarde de lire pentru shopping-ul de vară
Comercianţii cu amănuntul din Marea Britanie sunt cei mai fericiti în acesta vară, deoarece indiferent de vreme, vor vedea aproape 10 miliarde de lire sterline cheltuite in retail-uri.

Firma de marketing on-line Webloyalty anticipează cheltuieli care vor ajunge în vara aceasta la peste 9.2 miliarde de lire sterline (11.5 miliarde de euro), o creștere cu 2,5% faţă de 2013.
Mâncare și băutură se vor situa in fruntea cheltuielilor de până la 3,8 miliarde lire, în timp ce produsele de vacanță vor inregistra o crestere clară de de 3,1%, la 2,6 miliarde lire sterline, iar restul de 2,9 miliarde de lire sterline va merge pe elemente generale de vară, cum ar fi hainele specifice sezonului.

Creșterea generală a cheltuielilor va fi alimentată de o dorință reînnoită a britanicilor să plece în vacanță după ce mulți au ales să nu iasă din tară de-a lungul recesiunii. Raportul spune ca doua treimi din oameni au de gând să meargă în vacanță în această vară, o creștere semnificativă de 43% fată de anul trecut.

http://www.ibtimes.co.uk/britons-set-spend-10bn-summer-shopping-1454088

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 2 =