BTCXCHANGE-ORADEA VREA SA FACA BITCOIN MAI ACCESIBIL DECAT CARDUL BANCAR

22

Platforma BTCXchange se va lansa incepand de saptamana viitoare pe piata de dolari si euro, deschizand posibilitatea tranzactiilor cu aceste valute pentru Bitcoin pe piata din Romania, a declarat luni, 16 iunie 2014, fondatorul BTCXchange, Horea Vuscan.

Suma tranzactionata de la deschiderea BTCXchange este de aproape 1,1 milioane de dolari americani, iar ca planuri de viitor Vuscan a anuntat ca s-a inceput deja construirea unui automat de BTC si isi doreste ca in 2015 sa implementeze un astfel de automat in fiecare mare oras din Romania.

Obiectivul BTCXchange este sa faca Bitcoin mai accesibil decat cardul bancar. In timp ce comisioanele prin carduri bancare sunt intre 2% si 3%, BTCXchange nu percepe comisioane, deoarece platile se fac direct intre client si furnizor, fara interpunerea unor terti (cum ar fi bancile).

”Primele 20 de contracte semnate au 0% comision de schimb, in primii 2 ani de la semnare, iar apoi va fi o taxa de tragere de 0,01%”, declara fondatorul oradean BTCXchange. Acest lucru devine astfel o oportunitate pentru companiile de e-commerce, sustine el.
Horea Vuscan asigura ca totul este la vedere, platile prin BTC fiind ireversibile, cu un grad de siguranta mai ridicat decat in cazul platilor online uzuale.
——————————————————————————————————————————————

regular_smile…..undeva in America, unde inca bitcoinul nu a patruns…..

Un orăşean îşi vizitează vărul care locuia în deşertul Arizona.

La un moment dat, se aude un urlet:

– Ce-i asta?
- Nimic, coioţii.

– Dar ce-s coioţii?

– Nişte cîini sălbatici.

– Şi de ce urlă în halul ăsta?

– Păi, pe la noi nu cresc pomi, numai cactuşi.

 

One thought on “BTCXCHANGE-ORADEA VREA SA FACA BITCOIN MAI ACCESIBIL DECAT CARDUL BANCAR

  1. Pingback: BITCOIN mai accesibil ca și cardul bancar | Testat in Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

41 − 34 =