Burger King se extinde în Germania

3mlq2002

Scandalul privind deficiențele de igienă a fost uitat de mult. Astfel că acum lanțul de fast-food-uri pe nume Burger King dorește să se extindă în Germania. Directorul local, Andreas Bork, crede că brandul mai are încă un mare potențial. Pregătirile sunt în toi.

Lanțul de fast-food Burger King vrea ca în următorii ani să deschidă circa 300 de restaurante noi în Germania. În prezent există 700 de filiale ale companiei în Germania și încă mai există suficient potențial, spune administratorul Burger King Germania, Andreas Bork, pentru Welt am Sonntag. Apoi în următorii șase sau șapte ani numărul total al locațiilor va depăși 1000.

Noile unități sunt planificate atât în centrele orașelor cât și pe arterele foarte circulate. În cazul expansiunii este vorba în special despre o restructurare a rețelei existente. Spre exemplu la München numărul restaurantelor va fi majorat de la 15 la 25, iar la Köln numărul lor va crește de la 7 la 12.

Planurile sunt foarte ambițioase, acest lucru se știe, spune Bork. Pregătirile corespunzătoare sunt în desfășurare de mai mulți ani. Acestea vor fi accelerate în perioada următoare.

Scandalul din urmă cu doi ani de zile, privind deficiențele de igienă din restaurantele companiei și condițiile foarte proaste de muncă, a fost soluționat între timp de cel mai mare francizat al brandului, firma Yi-Ko. Impactul asupra vânzărilor a fost compensat.

O echipă RTL din jurul jurnalistului Günter Wallraff a raportat în 2014 despre abuzurile și neregulile din filialele administrate de Yi-Ko.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Burger-King-plant-300-neue-Restaurants-article19192766.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 9 = 9