Butalco Albero – o investiție în senzații plăcute

 

Nu este un Pedelec, nu este nici bicicletă, nu este nicidecum o motocicletă. Zgomotul acestui tip de vehicul este dezvăluit cu ajutorul mișcărilor de picioare. Poate prinde până la 45 de km/h și are un comportament dinamic.

În curând, portocalele vor fi coapte în sudul Spaniei. Termometrul arată la începutul lunii decembrie 15 grade Celsius, dar câteodată se pornește o ploaie de zici că toarnă cu găleata. Persoanele relevante lucrează pentru a reglementa noul hibrid între motocicletă și bicicletă, care urmează să ruleze pe străzile metropolei andaluziene. Albero se numește modelul dezvoltat de fostul producător spaniol de motociclete, Butalco.

Sistemul de propulsie oferă nouă trepte de viteză și un factor de overdrive de 1,65, pentru a putea obține peste 25 km/h. De vină pentru viteza sporită este un motor electric de 2,7 cai putere, precum și un pachet de acumulatori, a căror putere ar trebui să fie suficientă pentru parcurgerea a 100 de kilometri. La prima călătorie de test aceștia s-au epuizat după doar cinci kilometri. Acest lucru s-a petrecut din cauza vremii nefavorabile, nu datorită bateriilor.

În următoarea dimineață, când cerul era albastru, lucrurile au stat cu totul altfel: cel mai bine ar fi dacă, conducătorul unui vehicul Albero ar pedala, în ciuda motorului electric, spune Alessandro Bifano, expert italian în domeniul vehiculelor pe două roți. Ce idee prostească, ar spune mulți. Cum să dai din picioare dacă ai un motor electric sub tine și un pachet de baterii complet încărcate?

Sfatul lui Alessandro va fi ignorat de multe ori. O mișcare a mânerului drept de pe ghidon este suficientă pentru a pune vehiculul Albero în mișcare. Spre deosebire de un Pedelec, viteza de 25 km/h este suficientă având în vedere sprijinul motorului electric, dar se poate alege și modul “Sport” în loc de “Touring”, moment în care vehiculul va putea rula cu o viteză maximă de 50 km/h. La câțiva metri după pornire, Alessandro începe să pedaleze. Acest lucru nu îl face să meargă mai rapid, în schimb călătoria sa este mai dinamică, accelerațiile mai puternice.

https://www.n-tv.de/auto/Bultaco-Albero-Treten-fuer-das-gute-Gefuehl-article20171463.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 71 = 77