Butonul de cumpărare împinge acțiunile Twitter

328A5000FAA927D7

Butonul de cumpărare împinge acțiunile Twitter
Într-un tweet puteți da click pe butonul de cumpărare care vă trimite direct în portalul de cumpărături. Noua funcție de cumpărături integrată are rolul de a ajuta compania Twitter într-un nou succes pe piața de valori. După efectuarea testului a reieșit că acest lucru ar putea funcționa.

Twitter testează funcția de cumpărături mult așteptată în piața de valori ce a determinat creșterea acțiunilor firmei. Cota serviciului de mesaje scurte a crescut ușor luni cu 2,5%. Anterior, compania a anunțat pe blogul său că va permite utilizatorilor să cumpere direct din mesajele de pe Twitter. Cea mai mare rețea online din lume, Facebook, este în prezent în curs de experimentare cu o funcție de cumpărare similară.

Unii utilizatori ai Twitter ar trebui să poată încerca butoanele de cumpărături încă de la începutul săptămânii. Suntem încă de la început, vom asculta, vom urmări și vom învăța, a tweet-uit nathan Hubbard, fostul șef al companiei Ticketmaster, atras de serviciul de mesaje scurte în urmă cu un an de zile pentru a se ocupa de proiectul de e-commerce.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Kauf-Button-schiebt-Twitter-Aktie-an-article13569171.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 5 = 15