BUZZCAMP ORADEA

Snapshot 2014-03-03 21-10-03BUZZCAMP ORADEA

BuzzCamp, evenimentul bianual de business cu target young, ajunge la cea de-a 11-a editie. Companii de top, traineri specializati, speakeri motivationali si vedete vin sa comunice cu tineri pe teme de dezvoltare personala si orientare incariera.

Evenimentul ajunge in principalele centre universitare din Romania, care ofera companiilor oportunitatea de a interactiona cu tinerii in cadrul conferintelor, prin intermediul workshop-urilor cu public targetat, dar si prin sesiuni one-to-one in cadrul fotoliilor de consiliere.Pentru aceasta primavara, au fost adaugate in program patru orase noi in circuitul national intre care si  Oradea cu data de desfasurare in 13 mai.a.c. ambasadorul de brand va fi actorul George Ivascu.

                   BUZZ!Camp este noul nume al proiectului bianual BizCamp si se adreseaza tinerilor profesionisti, studenti si absolventi, aflati la inceputul drumului. BUZZ!Camp este mai mult decat un eveniment de business. Este un semnal de alarma, un ceas desteptator, menit sa aduca aminte ca e momentul sa actionezi. ACUM! Cu un mix de dezvoltare personala si orientare in cariera, bine definit si organizat, BUZZ!Camp ne aduce in fata unor speakeri de renume (de la vedete pana la traineri recunoscuti) si a celor mai mari companii de pe piata internationala.

——————————————————————————————————————————————————————————-

1471087_10201295491929885_1737037589_n copy……….pentru afaceri iti trebuie curaj dar acasa…tupeu?…

Stii care-i diferenta dintre curaj si tupeu?
Curajul inseamna sa te intorci acasa la miezul noptii, sa-ti vezi nevasta asteptandu-te cu un maturoi in mana si sa o intrebi:
– Inca mai faci curat sau tocmai te pregateai sa decolezi?
Tupeul inseamna sa te intorci acasa la miezul noptii, invaluit intr-un nor de parfum, cu urme de ruj pe haine, sa-ti vezi nevasta asteptandu-te cu un maturoi in mana, si sa-i spui:
– Nu te enerva, tu urmezi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

9 × = 27