CABLUL IN CANAL

cutest-baby-1024x768-un-ingeras_751c2c0d204c5bCABLUL  IN CANAL

Cu ceva timp in urma IVOLINE saluta initiativa mutarii cablurilor suspendate peste tot, in canale subterane, ascunse precum ingerasul de copil din imagine. Iata ca ieri, edilul oradean anunta continutul caietului de sarcini ce va sta la baza unei investitii de circa 9,5 mil de euro.Rețeaua  de cel puțin 150 km de canal tehnic subteranva obliga pe toti operatorii de telefonie internet etc sa-si mute cablurile in subteran dar nu gratis.

Ilie Bolojan  a menționat că investiția în canalizația specială va fi  realizată de un partener privat al Municipalității. Cel care va realiza canalizația, va trebui sa o faca din bani proprii si apoi sa si-i recupereze  de la operatorii care își vor muta acolo cablurile. Acestia vor trebui să plătească o taxă pentru utilizarea canalizații, iar minimum 15% din acești bani merg la Primarie.

“Partenerul desemnat în urma licitaţiei va trebui să amenajeze canalele tehnice în cel mult doi ani şi îşi va recupera investiţia în următorii 40 de ani din închirirerea acestora către proprietarii de reţele care vor fi obligaţi să le coboare de pe faţade”a spus primarul Oradiei.

Deci va ganditi sa participati la acest model de licitatie cu banii proprii?

——————————————————————————————————————————————————————————-

regular_smile………daca ati mai vazut astfel de licitatii inseamna ca ati vazut si…..

La ora de desen, un copil desena un ingeras. Profesorul: – Ce desenezi acolo? – Un ingeras. – Cu trei aripi? Unde ai mai vazut tu ingeras cu trei aripi? – Dar dumneavoastra cu doua aripi unde ati vazut?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

72 − 70 =