Cadillac se mută la New York

firmensitz-new-york-cadillac-modellen-stil-ats-coup-furore-sorgen-01

Cadillac se mută la New York
În cadrul mărcilor premium de la nivel global Cadillac joacă un rol secundar. Prin urmare, General Motors rupe tradiția și a decis să găsească mărcii sale de lux o nouă casă. Manhattan va fi schimbat pentru New York cât de curând.

Cadillac este regele mărcilor auto de la Detroit. Dar compania fiică a General Motors renunță la orașul său tradițional. GM a anunțat mutarea la New York anul viitor.

Acest lucru este potrivit grupului o parte din eforturile mai ample de a ridica profilul Cadillac ca o activitate independentă și de a oferi managerilor o mai mare autonomie. O mutare la Manhattan ar putea determina Cadillac GM să își găsească mai ușor cumpărători de automobile de lux.

Mutarea este condusă de Johan de Nysschen, în vârstă de 54 de ani, din Africa de Sud, care a fost angajat ca șef al Cadillac recent pentru a opri declinul brandului de lux. După ce inventarul Cadillac a devenit îngrijorător de mare, iar vânzările de mașini de lux au scăzut semnificativ, șeful GM Mary Barra l-a angajat în această vară pe Nysschen, care a lucrat ultima dată cu marca de lux de la Nissan, Infiniti.

Se zvonește de multă vreme o mutare a Cadillac la New York. Nysschen a oferit la puțin timp de la instalarea sa un impuls spre această schimbare.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Cadillac-zieht-nach-New-York-article13661861.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

63 − 60 =