CADOU UTIL

Maguay-MyWay-P1301x_1Cel mai puternic notebook pentru jocuri in Romania

Cu multiple posibilitati de simulare de jocuri de afaceri dar si de amuzament aveti mai jos o mostra a unuia din cei mai puternici specialisti in domeniu.

Maguay MyWay P1301x, este urmasul celui mai puternic ultraportabil de gaming de pe planeta si acum fiind disponibil in Romania prin Magauay.

Cele mai noi si mai solicitante jocuri ale momentului vor rula la calitate maxima si fara compromisuri, oferind o experienta multimedia fascinanta.

Notebook-ul are un ecran de 13,3 inci, mai pe romaneste are o diagonala 34 cm, rezolutie FullHD (1920×1080 pixeli) si poate fi configurat cu cele mai puternice procesoare Intel i7.

Ultraportabilul poate fi configurat cu SSD-uri de pana la 512 GB sau cu HDD-uri hibrid de 1 TB si suporta pana la 16 GB de memorie DDR3 la 1600 MHz.

Procesorul grafic nVIDIA GTX 765M dotat cu tehnologia Optimus si 2 GB de memorie GDDR5 este primul GPU nVIDIA GeForce GTX care soseste pe un notebook de numai 2 kg. Acesta ii ofera notebook-ului o performanta grafica comparabila cu cea a notebook-urilor de gaming de 15 si 17 inci si ruleaza fluent cele mai noi titluri de jocuri.

Mai mult pe site-ul binecunoscut de jocuri PC in Romania www.pcgames.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

× 2 = 16