Cadrele didactice din Marea Britanie intenționează să renunțe în următorii doi ani

teachers

Mai mult de 50% din cadrele didactice din Marea Britanie intenționează să renunțe în următorii doi ani

Sarcinile de lucru tot mai grele, înseamnă că mai mult de jumătate din cadrele didactice din învățământul primar din Anglia au în vedere să renunțe la slujbă in urmatorii doi ani. Suprasolicitarea și echilibrul muncă / viață personală sunt printre principalele motive pentru care profesorii vor să renunte. Aproape jumătate dintre cadrele didactice,au declarat de asemenea că personalul auxiliar a fost redus.

Potrivit unui sondaj realizat de YouGov si Uniunea Naţională a Profesorilor, mai mult de 60% dintre cadrele didactice din Marea Britanie intenționează să renunțe.

“Acest studiu demonstreaza impactul negativ al responsabilităţilor din ordinea de zi privind volumul de muncă și moralul profesorilor,” a declarat Christine Blower, secretarul generalal Uniunii Profesorilor. Uniunea a criticat salarizarea raportată la performanță (PRP) introdusă de fostul secretar de educație Tory Michael Gove.

Sondajul YouGov ce a implicat 1.000 de cadre didactice din Anglia a descoperit ca mai mult de doua treimi sunt împotriva PRP pentru profesori. Dintre aceştia, 84% au spus că nu este posibilă corelarea contribuției profesorilor cu rezultatele elevilor. Mai mult de două treimi dintre cadrele didactice, de asemenea, au spus că, în ultimii cinci ani moralul între colegi a devenit mai mic, cu mai puțin de 10% declarând că a crescut.

http://www.ibtimes.co.uk/more-50-uk-teachers-plans-quit-next-two-years-1522351

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 × = 20