Cai prin care poti atrage abundenta in viata ta

1. Începe cu recunoștința.
Întotdeauna începe cu recunostinta; fii recunoscător pentru ceea ce ai deja și observa miracolele care vin din acest act simplu. În continuare, trebuie să te provoci pentru a produce. Produce mai multe idei decât ai nevoie pentru tine, astfel încât să poti împărtăși mai departe. Aceasta se numește rodnic și abundent – ceea ce inseamna ca lucrezi la producerea de mai mult decât ai nevoie pentru tine astfel încât să poti începe binecuvântarea altora, binecuvântarea națiunii și binecuvântarea întreprinderii tale.

2. Viseaza.
Totul începe în inima și minte. Fiecare mare realizare a început în mintea unei singure persoane. Ei au îndrăznit să viseze, să creadă că era posibil.
Vrei să fii un „visător.“ Visul posibilitatilor pentru tine, familia ta și pentru alții. Dacă ai avut un vis pe care l-ai lăsat să se stinga, reaprinde-l! Viața este prea scurtă pentru a-l lăsa să plece.

3. Schimba-ti mentalitatea.
Oamenii bogați trăiesc într-o lume a abundenței. Oamenii săraci trăiesc într-o lume a limitelor.
Oamenii săraci cred că nu au suficient pentru a calatori in lume. Ei vin dintr-o mentalitate bazată pe frică. Răspunsurile lor sunt „fie / sau“, dar niciodată „ambele“. Mentalitatea unei persoane sărace, pune securitatea mai presus de dragoste, siguranța înainte de auto-exprimare și protecția inainte de posibilitate.

4. Construieste o realitate puternica.
Iti creezi realitatea chiar acum. Dar sunt șanse sa nu fii foarte intentionat de realitatea pe care o creezi. Realitatea este subiectivă; dacă îți dai seama că ai ales să crezi in ceva, atunci poti alege să crezi că poți să faci ceva pentru ea.
Noteaza convingerile pe care le ai despre tine. Pe de o parte, lista lucrurilor care te imping înainte. Lucrurile care te fac mai încrezător, care iti oferă curajul și îndrăzneala de a merge mai departe. Pe de altă parte, lista lucrurilor care te demotiveaza si te indeparteaza de obiectivele tale.

5. Inceteaza sa mai cauti scuze.
Eliminarea scuzelor este importanta, deoarece viitorul tau este important.
Deciziile tale conduc destinul tău. Crezi asta? Ar trebui. Este adevarat. Mai devreme sau mai târziu, ceea ce faci si cine esti cu adevarat, determină în cele din urmă ceea ce vei obtine.

6.Atrage oportunitatile.
Oportunitățile și succesul nu sunt ceva dupa care alergi neapărat, dar ceva ce te atrage pentru a deveni o persoană atractivă.
Dacă iti poti dezvolta abilitățile, continua să perfectionezi toate părțile caracterului tau, a sanatatii tale, relațiilor tale, astfel încât să devii o persoana atractiva , astfel vei atrage oportunitatea.

7. Decide-te sa iti traiesti visele.
Schimbarea fundamentală care are loc este de auto-identitate. Acesta este punctul fără întoarcere. Odată ce această schimbare s-a întâmplat, întreaga ta lume se schimbă.

8. Niciodată sa nu fii multumit.
Chiar și după ce atingi un obiectiv, nu ești multumit. Pentru tine, nu totul este despre scop. Este vorba despre a urca pentru a vedea cât de departe poți ajunge.

9. Profita de posibilitățile infinite din fața ta.
Explorează posibilitățile unice, fără sfârșit din fata ta. Aminteste-ti că atunci când lucrezi pentru dezvoltarea ta, adaugi vitalitate și frumusețe mintii tale.

http://www.success.com/article/11-ways-to-attract-abundance-in-your-life

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 + = 8