Căile ferate elvețiene acuză cu umor fin, Deutsche Bahn

 

heute-streiken-die-lokfuehrer-wieder-einmal

Căile ferate elvețiene acuză Deutsche Bahn

Germanii se agită deja suficient datorită întârzierilor propriei căi ferate. În special în ziua marii greve a mecanicilor. Iar acum un purtător de cuvânt al căilor ferate elvețiene se distrează și dă o felie și pentru restul lumii.

Întârzierile trenurilor germane provoacă în mod constant furia călătorilor germani. Această furie este cu atât mai accentuată dacă printr-o întârziere se provoacă pierderea unui tren de legătură sau dacă trenul se oprește într-o stație și refuză să continue traseul, fără a oferi vreun avertisment.

Christian Ginsig, șeful adjunct al Biroului de presă al căilor ferate federale elvețiene (SBB) a trăit propriile sale astfel de experiențe, când a călătorit cu câteva zile în urmă de la Zurich la Stuttgart și de acolo la Karlsruhe și apoi din nou în Elveția.

Ginsig a luat în derâdere expresiile colegilor germani prin intermediul platformei Twitter, după ce trenul său a afișat o întârziere de 20 de minute. Acesta a continuat, spunând că la această oră în Germania trenurile nu au întârzieri, ci doar ore la care se estimează că vor ajunge. Apoi, cel mai probabil vi se vor prezenta următoarele posibilități de călătorie, după ce acesta a pierdut legătura trenului către Karlsruhe.

De asemenea acesta a mai împărtășit cu comunitatea Twitter faptul că în vagonul restaurant al trenului său ușa ce despărțea bucătăria de restul compartimentului s-a defectat. De asemenea, mașina de făcut cafea era nefuncțională. Iar un alt pasager a primit doar o linguriță la porția sa de chilli comandată.

http://www.faz.net/aktuell/wirtschaft/unternehmen/deutsche-bahn-von-schweizer-bahnsprecher-verspottet-13209714.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

84 + = 89