Camionul electric de la Tesla zărit înaintea lansării oficiale

Camionul complet electric de la Tesla a fost zărit în California, înaintea evenimentului oficial de lansare al companiei, ce va avea loc pe data de 26 octombrie.

Fotografia postată pentru prima dată pe platforma Reddit prezintă un camion cu aspect futuristic, care este transportat cu ajutorul unei remorci. Locația pare să fie Aeroportul Inyokern, care este localizat la aproximativ 150 de mile (240 kilometri) nord față de Tesla Design Center, unde compania va organiza evenimentul oficial Tesla Semi. Mica pistă de aterizare este cunoscută ca fiind un loc obișnuit pentru testele celor de la Tesla și locația primei apariții a P85D, care a fost de asemenea spionat înainte de evenimentul oficial de lansare.

Dacă ne uităm la designul elementele elegante de design de pe exterior, putem observa ca aspectul se potrivește cu fotografia-concept realizată de graficienii de la Tesla. Forma unică a farurilor par de asemenea să fie exact ca și în fotografii.

Masca pentru vânt se poate vedea în plan îndepărtat în fotografie, în spatele remorcii. Măștile de vânt sunt adesea utilizate de camioane de tip “semi-trucks” pentru a reduce rezistența aerodinamică a camionului și remorcii. Capacitatea de a reduce rezistența aerodinamică poate avea un impact dramatic în special la viteze mari. Faptul că presa vorbește despre o autonomie între 200 și 300 de mile cu o singură încărcare, este esențial ca energia să fie economisită prin orice mijloace de design. La fel cum se întâmplă și în cazul jenților Aero Wheels de pe Model 3, despre care se spune că au fost desenate pentru a îmbunătăți autonomia cu cel puțin 10%.

http://www.teslarati.com/tesla-semi-truck-spy-shot-photo-first-look/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

− 1 = 1