Campania ,,Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea’’organizata de Primaria Oradea

Pentru a-i incuraja pe cetateni sa plateasca impozitele online, Primaria Oradea demareaza in perioada 13.02-31.03-2017 o campanie numita ,,Plătește impozitul online și câștigă o zi de distracție la Aquapark Nymphaea”.

Campania se adresează persoanelor fizice și juridice care în perioada 13 februarie – 31 martie 2017 își plătesc online impozitele pe clădire, teren și auto datorate către bugetul local pentru anul în curs, prin portalul www.oradea.ro sau prin aplicația pentru dispozitive mobile MobilePay din Google Play Store. La campanie nu pot participa angajați ai Primăriei Oradea.

În cadrul acestei campanii se vor acorda 7 premii săptămânale, constând fiecare în câte un bilet de familie pentru o zi la Aquapark Oradea. Premiile asigură accesul în Aquapark unei familii formate din 2 adulţi şi 2 copii cu vârsta sub 14 ani, pentru întreaga zi. Alte cheltuieli din incinta aquapark-ului vor fi suportate de câștigători.

Se vor extrage 2 câștigători de rezervă pentru fiecare câștigător săptămânal. În cazul în care câștigătorii desemnați prin tragere la sorți nu acceptă/revendică premiul din diferite motive, premiul se va acorda primului câștigător de rezervă.

Câștigătorii vor fi anunțați prin comunicat de presă, pe site-ul Primăriei Oradea și prin adresă transmisă la domiciliul indicat în baza de date fiscală a Direcției Economice.

Premiile vor fi acordate pe bază voucher de acces la Aquapark Oradea. Câștigătorii vor putea revendica voucherele în termen de 30 de zile de la data extragerii și anunțării câștigătorului pentru fiecare premiu săptămânal. Voucherele sunt valabile și vor putea fi folosite pe parcursului anul 2017. Premiile vor fi suportate din sponsorizări primite de Primăria Oradea.
Regulamentul campaniei este disponibil pe site-ul www.oradea.ro și la afișierul Primăriei Oradea. Pentru alte solicitări cei interesați se pot adresa pe adresa de e-mail primarie@oradea.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

55 − 53 =