Camping cu stil din cort gonflabil independent energetic, pentru excursii

cort-bubble-tree-2

Camping cu stil din cort gonflabil independent energetic, pentru excursii

Viata in mijlocul naturii este de acum la indemana ta. O ingenioasa inventie a unor francezi te lasa sa traiesti in inima naturii fara sa fi deranjat de inconvenientele stilului clasic de camping la cort. 

7-450x337

Este vorba despre un cort gonflabil prefabricat, care te va face sa te simti ca in sanul lui Adam in timp ce te bucuri de magnificul spectacol al vietii salbatice din natura, arata site-ul companiei Bubble Tree.

Camping-cu-stil--Cumpara-ti-un-cort-gonflabil-pentru-excursii

Consum de energie si de material minime, confort si interactiune cu mediul inconjurator duse la maxim – acesta este sloganul care i-a animat pe creatorii neobisnuitului cort gonflabil. Experienta unei nopti petrecute in cortul Bubble Tree este inedita, dau acestia asigurari.

bubbletree_event_accueil

 

Designerul Pierre Stephane Dumas a incercat sa dea o senzatie cat mai naturala noului sistem de campare. Peretii transparenti ai cortului si igenioasa solutie de montare a acestuia inclusiv pe apa transforma radical experienta unei excursii in salbaticie.

cort-bubble-tree-1

Cortul balon este si primul care foloseste energia regenerabila pentru a asigura un microclimat adaptat nevoilor tale. Bubble are de fapt tot confortul unui hotel transpus intr-o solutie de camping ingenioasa, care iti permite sa te relaxezi pe deplin in inima naturii.

cort-bubble-tree

Fabricate din materiale reciclate, corturile se umfla cu ajutorul unei turbine silentioase, care are si rolul de regla umiditatea in interior. Ineditele corturi transforma iesirile in natura intr-o experienta deosebita fiind o solutie perfect ecologica si mai mult decat convenabila pentru iubitorii excursiilor in zone izolate.

cort-bubble-tree-3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 9 =