GALA DE CANADA

1428cc17f9e8c48e58d6606dc5609056_bGALA DE CANADA
Asa cum afirmam ieri GALA TOP BRANDURI BIHORENE nu este un spectacol  ci un prilej de networking pentru edilii locali si patronii bihoreni, pentru oportunitati noi de afaceri.Astfel  viceprimarul Ovidiu Mureșan a primit, vineri, vizita consilierului comercial la Ambasada Canadei în România, Neil Swain, împreună cu Florin Balint de la Federația Patronilor din Bihor.

Cei prezenţi au discutat probleme legate de situaţia investitorilor din zonă, precum şi despre activitatea acestora în regiunea noastră precum si  modul în care companiile canadiene pot investi în Parcul Industrial din Oradea şi  dezvoltarea colaborării dintre Oradea cu Canada.

Politica de atragere a investitorilor în Oradea și în Parcul Industrial, avantajele pentru investitori din domeniul tehnologiei de informații și construcții componente auto, domeniu în care Canada are o experiență vastă au fost principalele subiecte abordate  in cadrul intilnirii.Canadianul a mai avut intilniri la Universitate, si doua companii membre FPB, Romarketing si Solecs.

——————————————————————————————————————————————————————————–

regular_smile……….dupa vizita canadianului la universitate….

Examen final la facultatea de medicina.Studentul,nu neaparat unul foarte bine pregatit se holbeaza neajutorat la foaia de examen.Cerinta:Scrieti patru avantaje ale alaptatului.Ce sa scrie?Ofteaza,se gandeste si in final se hotaraste sa scrie ce-i trece prin minte. 1.Laptele nu necesita fierbere. 2.Pisica nu-l poate fura. 3.E disponibil oricand e nevoie de el. Si totusi se cereau patru avantaje….Ofteaza din nou si deodata se lumineaza…insfaca stiloul si scrie: 4. E disponibil in recipiente atragatoare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

4 + 4 =