Cancerul lovește din nou familia lui Celine Dion

mgid-uma-video-mtv-com-464353

După ce și-a pierdut soțul și fratele, răpuși de cancer, cântăreața canadiană Celion Dion trăiește o nouă experiență nedorită, după ce sora ei a fost diagnosticată cu cancer la gât, relatează ziarul spaniol ABC.

Anul 2016 nu a început deloc bine pentru Celine: la 14 ianuarie, artista anunța moartea soțului său, după o luptă lungă și curajoasă cu cancerul. Două zile mai târziu a murit unul dintre frații săi, Daniel Dion, 59 de ani, tot de cancer. În septembrie a murit soțul surorii sale Liette, Guy Poirier, tot de cancer.

Acum Céline trece din nou prin momente foarte grele. O nouă boală incurabilă a lovit familia sa, după ce una dintre surorile sale a fost diagnosticată cu cancer de gât în stare avansată.

Cântăreața a făcut acest anunț ziarului The Stopru, dar a preferat să nu spună care dintre surorile sale este bolnavă pentru a o ține departe de mass-media și de a înfrunta cât mai liniștită această boală.

Această boală cumplită este prezentă în viața artistei de mulți ani. În 2003, cântăreața a pierdut prima ființă iubită din cauza cancerului, tatăl ei, care a înființat centrul “La Maison-Adhemar Dion”, pentru bolnavii în fază terminală din Canada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

48 + = 49