cancerul samsung

Samsung-will-sein-neues-Spitzen-Smartphone-Galaxy-S5-im-April-auf-den-Markt-bringen

Samsung își cere scuze
Compania sudcoreeană vrea să compenseze 243 de muncitori din fabricile sale de cip-uri. Aceștia suferă de forme rare de cancer sau chiar au decedat în urma unor astfel de afecțiuni.

Gigantul sudcoreean al electronicelor și-a cerut public scuze pentru îmbolnăvirile de cancer ale unor muncitori din fabricile sale de cip-uri. Muncitorii și familiile lor vor fi compensate, conform declarației vicepreședintelui Samsung, Kwon Oh Hyun.

Opoziția sudcoreeană a determinat compania și guvernul să își ceară scuze pentru că 243 muncitori s-au îmbolnăvit în fabricile de cip-uri de forme rare de cancer sau chiar au decedat în urma unor astfel de afecțiuni. Printre aceștia s-au numărat 114 foști angajați ai Samsung, după cum reiese dintr-un raport al membrilor Sim Sang Jeung din aprilie.

Până în prezent Samsung a respins aceste cereri. De asemenea, compania a sprijinit autoritatea națională de compensare în eforturile lor de a se apăra de cererile lucrătorilor. Bloomberg Business Week a scris despre cazul unui lucrător care suferă de cancer. Acesta, precum și alți muncitori din farbicile de cip-uri Samsung au fost diagnosticați cu o formă rară de cancer.

http://www.zeit.de/wirtschaft/unternehmen/2014-05/samsung-krebs-entschuldigung

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

57 + = 59