Când intervine Banca Centrală a Chinei?

RTX19WFE

Când intervine Banca Centrală a Chinei?

Inflația este departe de obiectivul său. Companiile trebuie să reducă prețurile. În prezent a doua cea mai mare economie a lumii rămâne fără putere. Experții recomandă reducerea ratelor dobânzilor lor.

Noile date economice din a doua cea mai mare economie a lumii nu fac decât să pună mai multă presiune pe conducere. Dintr-o privire, experții recomandă o relaxare a politicii monetare. Pentru că rata inflației este încă o dată departe de obiectivul său anual de trei procente. În plus, experți în domeniul Chinei precum Oliver Burton de la banca de investiții North Square Blue Oak consideră că sunt în continuare semne pentru o deflație a prețurilor de producție. Acest lucru îngrijorează tot mai mult în ultimele șase luni și justifică o relaxare mai pronunțată.

În aprilie prețurile de consum au crescut ca urmare a prețurilor mai mari la alimente cu 1,5%. Analiștii se așteptau la 1,6%. Acestea au fost de 1,4% în luna anterioară. Prețurile de producție au scăzut cu toate acestea cu mai mult de 4,4% din cota de 4,6% estimată, la fel de mult ca în martie. Acesta reprezintă a 37-a scădere la rând.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Wann-greift-Chinas-Notenbank-ein-article15071581.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

+ 15 = 21