Când vă așteptați să cumpărați prima mașină electrică? Rezultate de pe Twitter

Jurnaliștii străini au realizat un sondaj pe platforma de socializare Twitter pentru a afla când se gândesc internauții să achiziționeze prima lor mașină electrică alimentată de baterii, iar răspunsurile pe care le-au primit au fost neașteptate.

Mașinile ce pot fi legate la priză au reprezentat doar o fracțiune minusculă din piața de vehicule noi de anul trecut: circa 195.000 dintr-un total de 17,5 milioane de vehicule noi cu sarcină ușoară vândute. Ceea ce reprezintă puțin peste un procent. Hibrizii convenționali nu au reprezentat mult mai mult decât alte două procente. Printre respondenții sondajului de pe Twitter, cu toate acestea, cifrele au fost radical diferite.

Astfel că 44% din cei aproape 500 de urmăritori care au participat la sondaj au răspuns că dețin deja un vehicul propulsat de baterii. Acest lucru va explica comentariile bogate și utile din partea multor șoferi de mașini electrice care s-au exprimat cu ocazia sondajului.

Următorul cel mai mare grup de respondenți, 24%, au declarat că au planuri pentru cumpărarea unei mașini electrice în următorii 1-2 ani (până la finalul lunii decembrie 2019). Urmează apoi grupul care are planuri să facă acest lucru în următorii trei sau patru ani (până în decembrie 2021), cu 18%. Doar 14% din participanții la sondaj au declarat că nu inteționează să cumpere un astfel de vehicul decât mai târziu de anul 2022. Ceea ce este chiar remarcabil.

https://www.greencarreports.com/news/1115999_when-do-you-expect-to-buy-your-first-battery-electric-car-twitter-poll-results

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

49 − 40 =