Candy Crush, in cadere controlata

RTR3IO03

Acțiunile Candy Crush
Povestea de succes al IPO-ului Candy Crush este acum departe. Din cauza veniturilor dezamăgitoare cu jocul celebru, lucrurile merg haotic. Chiar dacă, compania înregistrează mai mult profit.

La doar câteva luni după ce compania a pătruns pe ringul de dans, compania producătoare a jocului Candy Crush, King Digital Entertainment a ajuns în cădere liberă pe piața de capital după ce marți a înregistrat un declin de aproximativ 20%. Acest lucru s-a petrecut datorită unor rezultate trimestriale mai slabe decât așteptările.

În luna martie debutul dezvoltatorului de jocuri King Digital Entertainment a fost foarte slab. Acțiunile au scăzut de la prima trnazacționare cu 16%, începutul trnazacționării a fost unul dintre cele mai grave din Statele Unite din acest an.

Investitorii deja sunt îngrijorați că King nu poate relua un succes precum Candy Crush Saga. Marți, compania britanico-suedeză le-a mai dat un motiv de îngrijorare. King a raportat că, comenzile de Candy Crush Saga au scăzut mai mult decât se așteptau și au lansat o perspectivă pesimistă pentru trimestrul curent și anul complet.

http://www.n-tv.de/wirtschaft/Candy-Crush-Aktie-stuerzt-ab-article13411621.html

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × = 25